We are open daily from 11.30am to 7.00pm at Hijabville, Golden Landmark Shopping Centre 02-52 Spore 188061

Jamsyir Lotion by Dato' Aliff Syukri
Jamsyir Lotion by Dato' Aliff Syukri
Jamsyir Lotion by Dato' Aliff Syukri

Jamsyir Lotion by Dato' Aliff Syukri

Dato' Aliff Syukri

Regular price $15.00 Sale

Hai uolss.

Tahu produk LOTION JAMSYIR DAUN BIDARA by Dato' Aliff Syukri ? Mesti pernah dengar tapi korang tak berminat pun nak guna. Kat sini i nak share apa yang best dekat produk ni. .

✔️Mengatasi bau badan
✔️Melembut dan menghaluskan kulit
✔️Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
✔️Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
✔️ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
✔️Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
✔️Memberi kesan dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
✔️Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat
.
Cara Penggunaan:
- Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
- Sapu seluruh badan - Baca selawat 3 kali semasa penyapuan .
So, apa korang tunggu lagi ? Grab la. Cuba sekali, then tengok perubahannya. Mesti nak repeat banyak kali 😘 .